Weingut Markus Meier


 Markus Meier

De første vinstokke blev plantet i 1990. Ved løbende at udvide deres aktiviteter sætter de kursen mod fremtiden.

I dag dyrker de omkring 38 hektar på de bedste steder i henhold til Biolands retningslinjer, hvilket gør dem til en af ​​de største familieejendomme i Franken.

Deres individuelle vinmarker er lige så forskellige som de vine, de producerer. Hver enkel marks terroir og frem for alt jordbunden giver deres unikke karakteristika til vinen. Fra Gipskeuper i det sydlige Steigerwald til Muschelkalk syd for Main og Felsboden i Steinbach. Deres mål er at få de originale karakteristika frem, af de forskellige steder og bevare de typiske smagsprofiler.

Som BIOLAND og ETHOS medlemsvirksomhed har de to stærke foreninger som partnere om emnet bæredygtig og økologisk vindyrkning.

De har konsekvent dyrket deres vinmarker økologisk i årevis. Ifølge reglen er deres vinmarker i øjeblikket ved at "konvertere til økologisk landbrug.