Vinsmagning


Der afholdes vinsmagninger ca. fire gange om måneden. Dagene kan variere fra uge til uge, og vi lægger et program ud for en måned ad gangen.

vinsmagning

OBS: Er I flere, der skal til smagningen, så er det en stor fordel for os, at i bestiller alle billetterne samlet - ellers kan vi IKKE garantere, at I kommer til at sidde sammen. Ellers bedes du angive i kommentarfeltet, at du ønsker at sidde sammen med nogen, der allerede har købt deres billet.


Program for marts

 D. 21/3 2024 kl. 18.00: Champagne-smagning (UDSOLGT)
LÆS MERE OM ARRANGEMENTET HER


Program for april

D. 4/4 2024 kl. 18.00: Blindsmagning af 7 vine
LÆS MERE OM ARRANGEMENTET, OG KØB BILLET HER

D. 11/4 2024 kl. 17.30: Banko-vino  (UDSOLGT)
LÆS MERE OM ARRANGEMENTET HER 

D. 18/4 2024 kl. 18.00: Rosésmagning (UDSOLGT)
LÆS MERE OM ARRANGEMENTET, OG KØB BILLET HER

D. 25/4 2024 kl. 17.00: Gourmetaften i vinhuset
LÆS MERE OM ARRANGEMENTET, OG KØB BILLET HER


Regler og vilkår
Der er plads til 28 personer som udgangspunkt - medmindre andet er angivet - og du kan ikke komme spontant og deltage. Det svinger, hvornår smagningerne starter, men varer ca. 3 timer, medmindre andet er angivet. Der vil udover vin blive serveret brød og vand til.
OBS: Når du købt din billet, modtager du en ordrebekræftelse (kig i din spammappe, hvis du ikke kan finde den). Din ordrebekræftelse fungerer som din billet, og du bedes vise den ved ankomst. Er I flere, der skal til smagningen, så er det en stor fordel for os, at i bestiller alle billetterne samlet - ellers kan vi ikke garantere, at I kommer til at sidde sammen. Ellers bedes du angive i kommentarfeltet, at du ønsker at sidde sammen med nogen, der allerede har købt deres billet. Dette kan nemlig gøre, at vi måske kan få plads til flere end de 28.
Bliver du forhindret, får du det fulde beløb refunderet, hvis du melder afbud senest 7 dage før, medmindre andet er angivet under selve smagningen (enkelte arrangementer kan ikke refunderes). Ellers kan vi ikke nå at få afsat billetterne til en anden. Enkelte arrangementer er dog ikke mulige at refundere, men så vil det være angivet under den/det enkelte smagning/arrangement.
Det er også muligt at købe dine billetter i butikken.

 

-

Spontansmagning

Af og til forsøger vi at afholde flere smagninger som en erstatning for vores manglende mulighed for at være vinbar.
En ting, som vi kalder for spontansmagning.

Flere fredage fremover vil der være spontansmagning fra kl. 17.00 til 21.45 - en ting, som bliver meldt ud i vores nyhedsbrev, på Facebook og på Instagram.

Konceptet består i, at du kan komme og gå spontant i tidsrummet og få sin egen lille smagning (forudsat, at der er et ledigt bord, selvfølgelig).
Du kan selvfølgelig også reservere et bord inden, og der vil være plads til ca. 25 personer til smagningen.
Der vil være udvalgt 6-7 forskellige vine, du kan vælge imellem. Du smager minimum 3 vine og maksimum 6-7 vine.
Der vil blive serveret brød og vand til smagningen - og du vil kunne tilkøbe lidt snacks.
-

Private vinsmagninger & arrangementer
Vi kan selvfølgelig skræddersy din vinsmagning, præcis som du gerne vil have den. Ønsker du at have stedet for dig selv og dine venner og veninder, eller har du nogle helt specifikke ønsker til vinen eller tidspunktet, så er det selvfølgelig også muligt. Ring, eller skriv til os for at høre nærmere om vinsmagningerne. 

Ring til os på
71945151

Skriv til os på
hvidovrevinhus@gmail.com