Om Hvidovre Vinhus


Findes der overhovedet god Merlot? Bør en vin være lav på tanniner? Kommer de bedste vine fra Italien? Alle har en mening om og holdning til, hvad god vin er, og heldigvis behøver vi ikke at nå til enighed. For hvad der gør en god vin, er en smagssag. Hos Hvidovre Vinhus gør vi os ikke til dommere, men danner derimod rammen om et sted, hvor der både bliver handlet, smagt, talt og delt oplevelser om vin.
hvidovre vinhus

Hvidovre Vinhus ligger i hjertet af Hvidovre centrum og fungerer som vinbutik med mulighed for smagninger. Hvad end du blot er på udkig efter en god flaske til din svigerfar eller bare gerne vil have en hyggelig aften med dine venner og veninder, ja, så er Hvidovre Vinhus stedet. Vi rummer og favner det hele. Kom forbi vores butik, og nyd et glas - eller en flaske - vin med lidt kold charcuteri til. Når sommeren er over os, kan du sidde på torvet og lade solstrålerne ramme dig, mens du mæsker dig i kold rosé.


Anders Karmark Pedersen, der ejer og driver Hvidovre Vinhus, er uddannet sommelier og kok. Han er lokal og har i over 20 år beskæftiget sig med vin og mad samt besøgt mange forskellige producenter og lande.
hvidovre vinhus kok sommerlier
Et lokale i det lokale
Hvidovre vinhus har et brændende ønske om at ville bidrage til at det lokale handelsliv, og at de lokale, kreative kræfter opnår succes. Vi vil derfor meget gerne høre fra dig, hvis du har et produkt eller en idé til et arrangement, som kunne have en plads I butikken. 
Bare husk: Skal det vises, skal det kunne drikkes eller spises :-)

hvidovre vinhus vinsmagning

Vinsmagning
Udover salg af vin, afholder vi også forskellige smagninger i butikken, ligesom vi også kan komme ud til dig privat ved både større og mindre arrangementer. Klik her for at læse mere om vores arrangementer.

firmavin hvidovre vinhus

Firmavin
Er du på jagt efter en vinordning til din arbejdsplads? Klik her for at høre mere om, hvad Hvidovre Vinhus tilbyder.
Webshop

I vores webshop finder du hele vores sortiment, og vi leverer til hele landet med Bring.

Gavekort

Skal du bruge et gavekort, så skriv endelig en mail til hvidovrevinhus@gmail.com, ring til os på 71945151, eller besøg os i butikken på Hvidovre Torv 3.


Besøg os
Hvidovre Torv 3
2650 Hvidovre
Åbningstider
Mandag: 11.00 - 18.00
Tirsdag: 11.00 - 18.00
Onsdag: 11.00 - 18.00
Torsdag: 11.00 - 18.00
Fredag: 11.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: LukketKontakt os
71945151
hvidovrevinhus@gmail.com