Vin-entusiast med sælger-gener søges til Hvidovre Vinhus


Elsker du vin? Ikke bare smagen af vin, men også at tale om vin og sælge vin?
Så er du måske vores nye sommelier i Hvidovre Vinhus.

Om jobbet
Vi søger en vin-kender, der har lyst til et fuldtidsjob med mange funktioner i vinhuset. Det er primært salg af vin i butikken og afholdelse af vinsmagninger, men også forefaldende arbejde som vareopfyldning, pudse glas og køre en tur med støvsugeren, når der ikke er andet at give sig til.

Du indgår i tæt samarbejde med indehaveren, som også arbejder fuld tid i butikken og deltager i de samme opgaver, der hører til stillingen. Tanken er, at stillingen med tiden kan udvikle sig til en bestyrer-rolle, hvor ansvaret vil stige med erfaringen, der kommer undervejs. Du skal altså kunne se for dig at være i stillingen i mere end et år eller to.

Løn og vilkår
Fast løn + feriepenge og med mulighed for en bonusordning.
Stillingen ønskes besat fra marts/april, og der må forventes aftenarbejde 1-2 gange om ugen og vagter hver anden lørdag og evt. enkelte helligdage ifm. højtider.

Kvalifikationer
- Måske er du uddannet tjener eller har anden erfaring med at arbejde med vin, ligsom du skal have lyst til at stå for vinsmagninger.

- Du skal brænde for vin og have lyst til at snakke med andre mennesker om det - ind i mellem også om andet end vin - vi har mange stamkunder.

- Du skal være åben og klar over, at du ikke ved alt, ligesom nogen ved noget, du ikke ved. Men det er ok ikke at vide alt. Bare du er ærlig omkring det. En solid og bred viden om vin er dog et must!

Send din ansøgning og cv til hvidovrevinhus@gmail.com, eller kom ned forbi med det på Hvidovre Torv. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du skrive til samme mailadresse eller ringe til indehaver Anders Karmark Pedersen på tlf. 71 94 51 51.
Vi kalder løbende til samtale.